Hobart PREMAX GCP

PREMAX GCP

Het compacte model voldoet aan de hoogste eisen en heeft een groot bedieningscomfort. De PREMAX GCP ondersteunt het droogpproces voor de glazen. Met slechts 1,7 liter waterverbruik is het de meest zuinige glazenwasmachine op de markt. Bij het openen van de deur komt er geen stoom meer vrij. Rekafmeting 400 x 400 mm. Compacte inbouwhoogte van 705 mm.

Hobart PREMAX GP

PREMAX GP

Het premium model met geïntergreerde droging zorgt voor een perfect droogresultaat. De machine is de ideale oplossing voor onder de bar, aangezien er geen stoom uittreed bij het openen van de deur.Rek afmeting 500 x 500 mm. Inbouwhoogte van 825 mm.

Hobart PREMAX GPC-ROI

PREMAX GPC-ROI

De PREMAX GPCROI is met de geïntergreede osmose installatie, alsook met de geïntergreerde droging, de perfecte machine voor het perfecte glas. De machine is ideaal voor onder de bar, omdat er met het openen van de deur geen stoomwolk uittreed.Rek afmeting 500 x 500 mm, inbouwhoogte van 820 mm.

Hobart PROFI GC

PROFI GC

Het compacte model voor professionele eiser in de horeca. Met een waterverbruik van slechts 1,7L per wasbeurt is het de zuinigste glazenwasmachine op de markt. Rek afmeting 400 x 400 mm, compacte inbouwhoogte van 705 mm.

Hobart PROFI GX

PROFI GX

Het grote PROFI model voor horecabedrijven met grotere volumes. Rek afmeting 500 x 500 mm. Inbouwhoogte van 825 mm.

Hobart PROFI GXC

PROFI GXC

De ideale oplossing voor grote hoeveelheden, maar met een geringe machinehoogte -  ideaal voor het inbouwen onder de bar. Rek afmeting 500 x 500 mm, compacte inbouwhoogte van 705 mm.