Hobart PROFI AMX

PROFI AMX

De PROFI AMX doorschuifvaatwasser is de betrouwbare partner voor het wassen van servies. De VISIOTRONIC besturing maakt het bedienen van de vaatwasmachine zeer eenvoudig.

Hobart PROFI AMXX

PROFI AMXX

De PROFI AMXX doorschuif vaatwasmachine is de betrouwbare partner voor het wassen van veel zwaar vervuilde vaat in een korte tijd. Perfect voor restaurants en catering.

Hobart PREMAX AUP

PREMAX AUP

Premium doorschuif vaatwasmachine die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van gebruiksgemak en operationele kosten. Dankzij het PERMANENT-CLEAN systeem is het voorspoelen niet meer nodig!

Hobart PROFI AMXXL

PROFI AMXXL

De extra brede PROFI AMXXL doorschuif vaatwasmachine is ontwikkeld voor het wassen van GN bakken van 600 x 400 mm, kratten en dienbladen. Perfect voor bakkerij, slagerij en catering.

Hobart PREMAX AUPL

PREMAX AUPL

Premium doorschuif vaatwasmachine met extra brede XL waskamer die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van gebruiksgemak en operationele kosten. Dankzij het PERMANENT-CLEAN systeem is het voorspoelen niet meer nodig!

Hobart PROFI AMXT

PROFI AMXT

Een twee keer zo grote waskamer voor een dubbele capaciteit. Was twee rekken tegelijk af.

Hobart PREMAX AUPT

PREMAX AUPT

Premium dubbele doorschruif vaatwasmachine die voldoet aan de hoogste eiser op het gebied van gebruiksgemak en operationele kosten. Dankzij het PERMANENT-CLEAN systeem is het voorspoelen niet meer nodig!

Hobart PROFI TLW

Dubbele belading

PROFI TLW

De TLW biedt een dubbele capaciteit door een extra waskamer. Gelijktijdig wassen van verschillende soorten vaat zoals porselein, bestek of keukengerei in twee aparte waskamers.