Ijsblokmachine luchtgekoeld IM-21CNE-HC

M061
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer


LUCHTGEKOELDE IJSBLOKMACHINE

VOORRAAD 11,5 KG

PRODUCTIECAPACITEIT 25 KG / 24 H

AFMETINGEN LXBXH 398 X 451 X 695 MM (EXCL. POTEN)

1/220-240V/50HZ

ALLEEN IJSBLOKMAAT L
DuurzaamDe IM-21CNE-HC gebruikt  R290.  Het gebruik van het natuurlijke HC-koelmiddel R290 verlaagt het algemene energieverbruik van onze ijsblokjesmachines aanzienlijk. MateriaalHet exterieur is gemaakt van RVS. Het gesloten watercircuit biedt maximale bescherming tegen elk soort verontreiniging tijdens het gehele productieproces. Alle machines van Hoshizaki zijn eenvoudig te gebruiken, reinigen en onderhouden. 
Unieke Technologie
In elk van de gesloten cellen wordt een speciale waterstraal geïnjecteerd. Overtollig water verlaat de gesloten cel via een aantal uitgangen. De celwanden blokkeren de uitzetting van het vrieswater van alle zijden, terwijl tijdens de ijsvorming temperaturen tot -30°C worden bereikt. Dankzij de automatische spoelcycli worden onzuiverheden, zoals mineralen, uit het water verwijderd. Dit resulteert in het zuiverst mogelijke ijs, terwijl uw machine tegen verkalking en mineraalophoping wordt beschermd.  
 
Smart Design
De apparaten zijn ontworpen om lang mee te gaan en worden geleverd met slimme ontwerp-extra’s, zoals een magnetische waterpomp zonder directe koppeling. Dit element voorkomt lekkage in het watercircuit en verlengt de levensduur.
 
Past precies  
Door zijn compacte afmetingen van mm past de stekkerklare IM-21CNE-HC  perfect in kleine ruimtes.
 
Plug&Play
Het slimme plug-and-play ontwerp garandeert een uiterst eenvoudige en snelle installatie.